Laborator Synevovet

O premiera pe piata serviciilor medicale de laborator din tara noastra

Amplasat pe Platforma Comerciala Bucuresti Militari Chiajna, noul laborator Synevo se distinge prin designul ultramodern, o replica exterioara a dotarilor sale de ultima ora. Inaugurat in decembrie 2010, laboratorul este rezultatul unei investitii de 10 milioane de Euro, cea mai mare din piata privata de laboratoare din Romania.

Echipat cu aparatura unica in tara noastra, noul laborator poate efectua analize deosebit de complexe intr-un timp mult mai scurt si cu o marja de eroare mult mai mica decat pana acum.

Laboratoarele Synevo sunt acreditate ISO 15189 si participa la programe internationale de control de calitate.

În laboratoarele Synevo se pot efectua peste 1800 de investigatii diferite începând cu alergologie, anatomie patologica, biologie moleculara, biochimie, hematologie, imunologie, markeri cardiaci, endocrini, ososi, tumorali, serologie, microbiologie si toxicologie. Astfel, zilnic in laboratoarele SYNEVO se efectueaza în medie 26000 de teste.

"Prin cele 1.800 tipuri de teste Synevo, ne bucuram sa punem la dispozitia clinicienilor cele mai rapide instrumente de preventie, de obtinere a unui diagnostic diferential si de monitorizare a tratamentului pacientilor", declara Directorul General Synevo Romania.