Despre noi

Aveti nevoie de un laborator veterinar care sa va ofere serviciile medicale necesare? Synevovet a introdus in oferta sa servicii destinate fermelor.

Synevo Romania, este parte a unui grup international specializat in furnizarea serviciilor de laborator, care in anul 2011, a lansat Divizia Synevovet in cadrul Laboratorului Central Bucuresti.

Amplasat pe Platforma Comerciala Bucureşti Militari, Laboratorul Central, se distinge prin designul ultramodern, o replica exterioara a dotarilor sale de ultima ora. Echipat cu aparatura unica in tara noastra, noul laborator poate efectua analize deosebit de complexe cu scopul preventiei afectiunilor animalelor si pentru obtinerea diagnosticului in cadrul patologiei diverse.

Synevovet, laborator de analize medical veterinare, a aparut pe piata pentru a incerca sa ofere medicilor veterinari clinicieni cea mai mare gama de investigatii de laborator si din dorinta noastra de a contribui la dezvoltarea calitativa a serviciilor medical veterinare din Romania

Principala preocupare a echipei Synevovet este asigurarea calitatii in serviciile de laborator prestate, satisfacerea cerintelor medicilor clinicieni pentru confirmarea diagnosticului si implementarea de noi teste care sa asigure sanatatea si productivitatea animalelor din cabinetele veterinare si exploatatiile zootehnice.